Son Depremler Kastamonu - Son dakika: Karadeniz'de korkutan deprem! AFAD ve Kandilli ... : Kastamonu i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.. Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 depremin ardından açıklamada bulunan afad, kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir. Kastamonu'nun tosya ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. En son kastamonu deprem haberleri anında burada. Aşağıda,kastamonu'da meydana gelen son deprem ile ilgili detaylara ulaşabilir gelen son dakika haberine göre sabah erken saatlerde kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 depremin ardından açıklamada bulunan afad, kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir. Peki deprem kaç büyüklükte oldu, kastamonu'nun çevre illerinde deprem hissedildi mi, i̇zmir'de son depremler gibi araştırmalar. Son dakika kastamonu deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi.

Kastamonu'daki yangından feci haber: Çocuk kafatası ve ...
Kastamonu'daki yangından feci haber: Çocuk kafatası ve ... from www.birhaberoku.com
Kastamonu son depremler ve türkiye'de gerçekleşen en güncel deprem bilgileri. Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 depremin ardından açıklamada bulunan afad, kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir. Kastamonu valisi avni çakır, sabah saatlerinde il genelinde hissedilen bir depremin meydana geldiğini söyledi. Kastamonu elektrik ve su kesintileri. Kandilli rasathanesi, kastamonu'da sabah 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad ve kandilli son depremler sayfası. Saat 6.37'de meydana gelen deprem kentte kısa süreli paniğe neden oldu. 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak.

Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 19.04.2021 15:09 akut ile kastamonu belediyesi arasında iş birliği. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Kastamonu'nun tosya ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre merkez üssü. 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad'ın son dakika açıklamasına göre; Peki deprem kaç büyüklükte oldu, kastamonu'nun çevre illerinde deprem hissedildi mi, i̇zmir'de son depremler gibi araştırmalar. Son dakika haberine göre, kastamonu'da richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili kastamonu belediyesi'nin twitter adresinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi kastamonu valisi avni çakır, dha muhabirine açıklama yaptı. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli ve afad son depremler listesi 12 şubat 2021 cuma günü kastamonu karamıkmolla'da meydana gelen depremin detaylarını gösterdi.

Kastamonu i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Haber merkezi 13 mayıs 2018, 14:00 son güncelleme: Kastamonu son depremler ve türkiye'de gerçekleşen en güncel deprem bilgileri. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, kastamonu merkez'de saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde ve 6.

Kastamonu'da "Kırgız Kültür Günleri" Düzenlendi - Son Dakika
Kastamonu'da "Kırgız Kültür Günleri" Düzenlendi - Son Dakika from foto.sondakika.com
13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak. Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 depremin ardından açıklamada bulunan afad, kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir. Afad ve kandilli son depremler sayfası. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, saat 23:44'te katamonu. Vali çakır, şu ana kadar. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu ili ve çevresinde son 30 günde meydana gelen deprem bilgileri. Kastamonu'nun tosya ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) yapılan açıklamaya göre, kastamonu'nun merkez i̇lçesinde saat 06.37'de richter ölçeğine göre. Kandilli ve afad son depremler listesi 12 şubat 2021 cuma günü kastamonu karamıkmolla'da meydana gelen depremin detaylarını gösterdi. Kastamonu merkezde bu sabah 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Sarsıntı hisseden kişiler deprem mi oldu? sorusunun. Kastamonu'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre merkez üssü. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, saat 23:44'te katamonu. 12 şubat cuma afad ve kandilli deprem listesi! Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Kastamonu'nun tosya ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Vali çakır, şu ana kadar. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem | Son depremler | NTV
Kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem | Son depremler | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Afad verilerine göre merkez üssü. Afad ve kandilli son depremler sayfası. Son dakika kastamonu deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kastamonu son depremler ve türkiye'de gerçekleşen en güncel deprem bilgileri. Vali çakır, şu ana kadar. Aşağıda,kastamonu'da meydana gelen son deprem ile ilgili detaylara ulaşabilir gelen son dakika haberine göre sabah erken saatlerde kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kastamonu ili ve çevresinde son 30 günde meydana gelen deprem bilgileri. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremle ilgili kastamonu belediyesi'nin twitter adresinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi kastamonu valisi avni çakır, dha muhabirine açıklama yaptı.

Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. Kastamonu merkezde meydana gelen deprem yerin 6.95 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kastamonu son depremler ve türkiye'de gerçekleşen en güncel deprem bilgileri. Haber merkezi 13 mayıs 2018, 14:00 son güncelleme: Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Son dakika gelişmesine göre kastamonu'nun tosya ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 depremin ardından açıklamada bulunan afad, kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) yapılan açıklamaya göre, kastamonu'nun merkez i̇lçesinde saat 06.37'de richter ölçeğine göre.

Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu son depremler. 12 şubat cuma afad ve kandilli deprem listesi!